Ga terug

Volkoren pastasalade met Heks'nkaas

Porties 6 personen
Bereidingstijd 20 minuten

Materiaal/apparatuur

  • Middelgrote pan
  • Grote serveerkom

Ingrediƫnten

  • 400 g volkoren pasta fusilli
  • 400 g kipfilet gerookt 2 stuks
  • 1 bakje Heks'nkaas 200 g
  • 100/120 g geraspte wortel
  • circa 15/20 tomaatjes
  • 1 komkommer
  • 100 g cashewnoten
  • 3 bosui
  • 2 handjes rucola
  • flinke snuf zwarte peper
  • snuf zout

Instructies

  • Kook de pasta volgens de achterkant van de verpakking gaar. Halveer de tomaatjes. Snijd de komkommer in halve plakjes. Snijd de bosui in ringetjes.
  • Giet de pasta af. Spoel met koud water (tot het helemaal niet meer warm is). Laat even lekken. Schep over in een grote serveerkom. Schep er de Heks'nkaas bij. Roer goed door. Voeg de geraspte wortel, gesneden tomaatjes, wortel, bosui, cashewnoten en rucola toe. Meng alles goed door (hier ben je wel even mee bezig). Maak op smaak met een flinke snuf zwarte peper & zout.