Ga terug

Caesar salad wrap

Porties 4 personen
Bereidingstijd 35 minuten

Ingrediƫnten

Caesar dressing

  • 3 el yofresh
  • 1 tl agave siroop
  • 0,5 blikje ansjovis
  • 1 tl mosterd
  • scheut citroensap
  • 1 el worcestershiresaus
  • snuf zwarte peper

Caesar wrap

  • 4 kipfilets
  • 2 blokjes kipbouillon
  • 8 plakjes bacon
  • 2 avocado
  • 10 tomaatjes
  • 8 ei
  • peper & zout
  • 4 wraps
  • 4 handjes romaine sla
  • 80/100 g Parmezaanse kaas

Instructies

Caesar dressing

  • Doe alle ingrediĆ«nten voor de saus in een mengkom en mix met de staafmixer tot een glad geheel.

Caesar wrap

  • Kook de kipfilets in een ruime pan kokend water op hoog vuur samen met de blokjes kipbouillon gaar (duurt circa 15 min.). Als de kip gaar is, giet je de pan af met een zeef. Doe de kip in een kom en mix tot een pulled chicken (dit kan ook met een vork, maar mixer is sneller).
  • Bak de bacon in een koekenpan krokant. Laat ze uitlekken op een keukenpapiertje en maak fijn tot een baconcrumble. Snijd de avocado in plakjes en halveer de tomaatjes
  • Kluts 2 eieren met wat peper en zout. Schenk een scheutje olie in een middelgrote pan op laag/middelhoog vuur. Giet het eimengsel erin. Laat nu bijna helemaal gaar worden. Als de bovenkant van de omelet nog iets nattig is en de onderkant al zo goed als gaar, leg je de wrap erop. Laat dit voor circa 1 min. samen meebakken en draai de omelet om. Als het goed is zit nu de omelet aan de wrap vast en heb je een omeletwrap. Haal de omeletwrap uit de pan. Herhaal deze stap nu nog 3 x (voor de andere 3 wraps). Als ze alle 4 klaar zijn, besmeer je de omeletwrap (de bovenkant waar het ei zit) met de caesar dressing. Beleg in het midden horizontaal over de wrap met de pulled chicken, tomaatjes, baconcrumble, avocado, romaine sla & rasp er nog wat Parmezaanse kaas overheen (circa 20/25 g per wrap). Rol de wrap dicht en eet ze!!
Keuken: Amerikaans