Doe de bloem in een mengkom. Voeg de melk, eieren, spinazie en zout toe. Mix met een staafmixer tot een groen, glad beslag.
Verhit een scheutje (kokos)olie in een koekenpan. Schep 1 (kleine) pollepel van het beslag in een ronde beweging dicht bij het panoppervlak in de pan (of gebruik een rond vormpje voor de perfecte ronde pannenkoekjes) voor 1 pannenkoekje. Bak circa 4 pannenkoekjes per keer. Bak ze voor circa 3 min. aan elke kant op laag/middelhoog vuur. LET OP! Als je een vormpje gebruikt worden ze wat dikker. Dit had ik zelf. Als je dit niet gebruikt zullen ze wat dunner zijn & dus waarschijnlijk ook wat eerder klaar. Herhaal deze stap voor het overige beslag.
Snijd de tomaten en buffelmozzarella in plakjes. Beleg 1 pannenkoekje met circa 3 schijfjes tomaat & 2 schijfjes buffelmozzarella. Besprenkel met wat balsamicocrème, bestrooi met wat zwarte peper en serveer met wat basilicum. Smakelijk! :)