2tldulce lechehier heb je 1 blikje gecondenseerde melk voor nodig (kan je ook vervangen door kant-en-klare karamel uit de supermarkt)
2tlkwark/yoghurt
1mariakoekje
Instructies
Baked oats
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Mix 2/3 van de banaan samen met de havermout, bakpoeder, amandelmelk, snuf zout, ei en mayple syrup met behulp van je keukenmachine of staafmixer tot een glad beslag. Verdeel het beslag over 2 mini bakvormpjes. Snijd 1/3 van de banaan in plakjes en verdeel die over over de 2 vormpjes. Zet in de oven voor circa 25 min.
Toppings
Het lekkerste is om gebruik te maken van dulce leche. Dit kan je niet kant-en-klaar kopen. Dit maak je door het blikje gecondenseerde melk 3 uur onder water in een pan te koken op laag vuur. Je kan ook voor de snelle manier gaan: kant-en-klare karamel van de supermarkt. Zie een linkje in de tekst hierboven.
Per bakje: voeg 1 tl dulce leche toe, 1 tl kwark/yoghurt & crumble er een half mariakoekje overheen. Yum!