Stoom de mini bao buns volgens de beschrijving aan de achterkant van de verpakking.
Verwarm de frituur voor op circa 180 graden of zet een diepe pan op met zonnebloemolie en laat warm worden (olie is goed als je crumble panko in laat vallen en het gaat sissen). Verwarm de oven voor op 160 graden.
Snijd de kippendijen in stukken van circa 5/10 cm dik (verdeel de kippendij in ongeveer 20 stukken kip). Kruid met de chilipoeder, knoflookpoeder, uipoeder, zout, zwarte peper, kerriepoeder & gerookte paprikapoeder. Meng goed door elkaar, zodat de kruiden goed verspreid zitten.
Verdeel het bloem, eiwit & panko/paneermeelmix over 3 diepe schaaltjes. Haal eerst de kipstukjes door de bloem, dan door de eiwit & dan door de panko/paneermeelmix. Frituur de gepaneerde kipstukken voor circa 4 min. tot goudbruin (even tussendoor de kipstukken omdraaien). Laat uitlekken op keukenpapier. Leg de kip op een met bakpapier beklede bakplaat & hou warm in de oven.
Snijd de bospeen in dunne reepjes (duurt even --> je zou ook geraspte wortel kunnen gebruiken als je sneller wilt zijn). Snijd de komkommer ook in dunne reepjes (vruchtvlees verwijderen). Voeg de witte wijnazijn, suiker & zout toe. Vul af met water tot alle groenten onder staan. Meng goed. Laat dit eventjes staan, zodat de smaken goed kunnen worden opgenomen.
Meng alle ingrediƫnten voor de srirachamayo met elkaar.
Scheur de broodjes open. Bestrijk met circa 1 kleine el srirachamayo. Leg een stuk fried chicken erop. Maak af met wat zoetzure groenten & zwart sesamzaad. Vouw dicht & eet smakelijk!!