Ga terug

Carpacciosandwich

Porties 2 porties
Bereidingstijd 20 minuten

Materiaal/apparatuur

  • koekenpan of tosti-ijzer

Ingrediƫnten

  • 6 sneetjes casinobrood
  • halve courgette
  • halve komkommer
  • 4 el Truffelmayonaise
  • 2 plakjes old Amsterdam
  • 1 pak carpaccio of 125 g verse ossenhaas in plakjes
  • 1 handje pijnboompitten
  • 50 g zongedroogde tomaatjes
  • 2 handjes rucola

Instructies

  • Smeer de sneetjes brood in met boter en bak goudbruin in de koekenpan of tosti-ijzer.
  • Snij plakjes van de courgette en bak in de koekenpan voor circa 3 minuten. Snij de komkommer in plakjes.
  • 1 sandwich: pak een snee casinobrood en smeer in met 1 el truffelmayonaise. Beleg met de helft van de courgetteplakjes en de helft van de komkommerplakjes. Doe er een plak old Amsterdam op. Dan komt de volgende snee op deze snee. Smeer deze ook in met 1 el truffelmayonaise. Doe de helft van de carpaccio hier op. Maak op smaak met peper en zout. Doe de helft van de pijnboompitjes samen met 25 g zongedroogde tomaatjes en een handje rucola erop. Maak de sandwich af door de 3e snee erop te leggen.
  • Herhaal stap 3 voor de 2e sandwich.