Zet een middelgrote pan met water op. Los hier 2 kipbouillonblokjes in op. Voeg de kip toe en breng aan de kook. Laat dit koken tot de kip gaar is (circa 15/20 min.).
Prak de avocado's met 1 el crème fraiche. Snijd de tomaten in plakjes. Snijd de bosui. Haal de kip uit de pan. Trek de kip uit elkaar (super easy met een handmixer, maar kan ook met 2 vorken). Voeg 3 soeplepels bouillon toe + de chilisaus en worcestershiresaus. Meng goed door elkaar.
Smeer de wraps in met de avocadomash. Verdeel de kip, tomaten, bosui & jalapeno over de wraps (in het midden). Bestrooi de mozzarella en cheddar eroverheen. Vouw de wraps 1 x dubbel. Druk aan (wees niet bang als er wat uitloopt).
Verhit een grillpan. Leg de dubbelgevouwen wraps hierin. Grill dit voor circa 3 min. aan elke kant met deksel op de pan (dan kan de kaas smelten). Snijd de wrap 1 x door midden. Serveer met de overgebleven crème fraiche & eventueel wat koriander.