Snijd de rode uien in kleine snippers. Snijd de tomaten in schijfjes en de komkommer in halve partjes.
Maak de tonijnvulling door 2 blikjes tonijn (even afgieten) te mengen met de rode ui snippers, kwark, sap van een halve citroen, sriracha en peper & zout. Verdeel deze tonijnvulling over 4 wraps. Verdeel ook de cheddar over 4 wraps (2 of 3 plakjes pp, eventueel even scheuren om precies overal kaas te hebben) en circa 3 schijfjes tomaat per wrap (gebruik hiervoor geen kontjes). Maak de wraps dicht met de andere 4 wraps en druk goed aan.
Maak, voordat je begint met bakken, eerst de easy salade. Meng de rucola met de gesneden komkommer & de overige tomaat (vooral kontjes en paar plakjes waarschijnlijk). Maak op smaak met wat olijfolie, peper & zout.
Verhit 2 grote koekenpannen met een scheutje olie. Leg 2 wraps hierin (dus 1 per koekenpan). Druk de wraps even goed aan met een spatel (beetje platdrukken). Bak ze met deksel erop voor circa 1,5/2 min. aan beide kanten op middelhoog vuur. Haal ze uit de pan & herhaal deze stap voor de andere 2 wraps. Hou deze 2 wraps warm door er een theedoek bovenop de leggen.
Spuit op elke wrap nog wat sriracha en serveer de wraps met de easy salade.