Ga terug

S'mores pie easy

Bereidingstijd 15 minuten
Afkoeltijd 15 minuten

Materiaal/apparatuur

  • Bakpapier
  • Springvorm 20-22-24 cm

Ingrediënten

  • 200 g marshmallow
  • 125 g roomboter gesmolten
  • 300 g biscuit mariakoekjes or something
  • 2 bakken brownie of chocolade pudding Mona 2 x 450 ml

Instructies

  • Verkruimel de biscuitjes fijn met behulp van een keukenmixer. Als je dit niet hebt kan je ze ook in een theedoek verstoppen en er met een deegroller hard op slaan. Meng de fijne kruimels goed met de gesmolten roomboter. Schep dit in een met bakpapier beklede springvorm. Druk goed aan met je handen & zet weg in de koelkast voor circa 10/15 min.
  • Verwarm de oven voor op grillstand groot.
  • Schep de mona pudding op de koekbodem en strijk glad. Ik doe dit door mijn lepel onder een warme kraan te houden en dan met de bolle kant te strijken en dan weer opnieuw tot het glad is. Verdeel de marshmallows eroverheen en zet onder de grill voor circa 2,5/3 min. PAS OP!!! verbrand snel, dus blijf erbij. Houd het goed in de gaten. Haal eruit en sla met de bolle kant van je lepel op de marshmallows, zodat het meer één geheel wordt.
  • Snijd met een heet mes er puntjes van (de marshmallow plakt namelijk nogal, dus met een koud mes wordt dit moeilijk). Lekkerste om direct te serveren.