Verwarm de oven voor op 200 graden.
Halveer de tomaatjes. Leg in een ovenschaal & besprenkel met olijfolie en balsamicoazijn. Zet in de oven voor circa 8/10 min. tot
Bak de gamba's in een middelgrote koekenpan samen met 2 teentjes fijngesneden knoflook tot bijna gaar. Als ze bijna gaar zijn, voeg je de sojasaus, citroensap & chilisaus toe. Laat dit indikken tot een dikkere saus (circa 2 min.) PAS OP! Als er veel water vrijkomt uit de gamba's, giet dit dan eerst af. Anders blijft de saus waterig en wordt die niet dik zoals je wil.
Wok de courgetti in een grote koekenpan voor circa 1 tot 2 min. PAS OP! Niet te lang, anders wordt het veel te zacht & verliest het de spaghetti structuur. Het gaat er alleen om dat het lauwwarm is.
Schep de courgetti op je bord. Verdeel de avocadosaus (koud. Maar kan je eventueel ook even opwarmen in een pannetje als je dat lekkerder lijkt) eroverheen samen met de chiligamba's en de balsamicotomaatjes (giet er ook wat balsamico saus overheen). Maak af met wat Parmezaansnippers. Smakelijk!!