Ga terug

Cake pops met Tony Chocolonely zeezout-karamel

Porties 6 stuks
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 20 minuten

Materiaal/apparatuur

  • Mengkom
  • Magnetron of schaal en pan
  • Bakpapier
  • Satéprikkers

Ingrediënten

  • 4 plakjes cake kan elke soort cake zijn
  • 50 g monchou
  • 100 g Tony Chocolonely zeezout-karamel
  • 40 g witte chocolade

Instructies

  • Verkruimel de cake en meng met de monchou. Kneed samen tot 6 balletjes.
  • Smelt de Tony Chocolonely in de magnetron of au bain-marie. Dip de ballen (handig met twee lepeltjes) door de chocolade en zet op een bord met een half stukje bakpapier. Laat hard worden in de koelkast.
  • Smelt ondertussen de witte chocolade in de magnetron of au bain-marie.
  • Haal de ballen uit de koelkast en besprenkel met de witte chocolade. Laat weer hard worden in de koelkast.
  • Als de chocolade hard is prik je aan elke onderkant van een bal een satéprikker.