Ga terug

Eiersalade

Bereidingstijd 15 min

Materiaal/apparatuur

  • Kleine pan

Ingrediƫnten

  • 4 eieren
  • 4/5 el Zaanse mayonaise
  • 1 tl mosterd
  • snuf aromat
  • 1 tl kerriepoeder
  • snuf zwarte peper
  • mespuntje suiker
  • scheutje citroensap
  • 15 g verse bieslook

Instructies

  • Breng een kleine pan met water aan de kook. Voeg de eieren toe. Kook de eieren in circa 10-12 min. hard.
  • Laat de eieren schrikken en afkoelen. Prak de eieren met behulp van een vork. Voeg de Zaanse mayonaise, mosterd, aromat, kerriepoeder, zwarte peper, suiker en citroensap toe. Meng goed door.
  • Snijd de bieslook fijn. Voeg toe aan de eiersalade. In principe is je eiersalade klaar, maar het lekkerste resultaat krijg je als je het even voor minimaal 1 uurtje weg zet in de koelkast.