Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Materiaal/apparatuur
Kleiner
Normaal
Groter
Carrotcake havermout
Servings
2
porties
Bereidingstijd
10
minuten
min
Equipment
Kleine steelpan
Ingredients
2
kleine handjes
blanke rozijnen
500
ml
amandelmelk
80
g
havermout
0,5
tl
koek- en speculaaskruiden
1,5
tl
kaneel
snufje
zout
75
g
geraspte wortel
duimpje
gember
geraspt
1
tl
mayple syrup
4
el
sojayoghurt
handje
walnoten
Instructions
Laat de rozijnen wellen in lauwwarm water.
Verhit een steelpannetje met de amandelmelk en doe de havermout erbij. Meng goed door totdat het bijna is ingedikt tot de dikte die je wilt.
Voeg dan de koek- en speculaaskruiden, kaneel, zout, geraspte wortel, geraspte gember en mayple syrup toe. Meng goed door en zet het vuur uit.
Serveer met 2 el sojayoghurt en een half handje walnoten per portie havermout. Ontbijt ze!