Zoete aardappelstamppot met rucola, geitenkaas & chorizo
Een keer een stampotje, maar dan anders! Iets meer een wat zomerse variant: zoete aardappelstamppot met rucola, geitenkaas & chorizo. Door de crème fraiche lekker …
Een keer een stampotje, maar dan anders! Iets meer een wat zomerse variant: zoete aardappelstamppot met rucola, geitenkaas & chorizo. Door de crème fraiche lekker …
Wisten jullie dat jachtschotel eigenlijk gewoon een ovenschotel is van restjes vlees, aardappelen & uien? Ideaal dus om je kliekjes van die week mee op …
Een keer weer is een lekker stamppotje. En niet zomaar één. Ja, inderdaad het is een boerenkoolstamppot. Máár het heeft wel een HELE lekkere toevoeging. …
Een echt Winters (en redelijk luxe: ja ja, dit stoofgerechtje wordt vaak gegeten tijdens de feestdagen) maaltje: hazenpeper. Hazenpeper is een traditioneel stoofgerecht dat vaak …
Oehhh verre weg één van mijn favo gerechtjes: rendang. Hiervoor kan je me echt wakker maken. Rendang is de laatste jaren opeens heel populair geworden. …
Ben jij een havermout liefhebber? Volgens mij ben je het of niet. Sommigen gruwen ervan en sommigen vinden het heerlijk. Ik behoor tot die laatste …
Er zijn niet veel gerechten die mijn vader maakt hier thuis. Ik ben eigenlijk altijd opgegroeid met dat mijn moeder gewoon kookt en pap werkt. …
Glühwein is echt zo’n typisch drankje wat iedereen drinkt op een Kerstmarkt, tijdens een koude winterwandeling in het park of gewoon gezellig met een dekentje …
Deze pasteitjes met zelfgemaakte kippenragout zijn de lekkerste ever!! Ragout is echt super simpel om te maken. Het is puur een kwestie van roeren en …
Daging smoor is een Indonesisch stoofgerecht waarin rundvlees is ‘gesmoord’ in verschillende specerijen en ketjap. Het is hier in Nederland niet heel bekend, maar het …