Over mij


Hi! Welkom op Maddie’s Foodlife. Ik zal je iets meer over mij en mijn liefde voor koken vertellen.

Ik ben Madelon en ik ben degene achter deze blog. Zelf ben ik 21 jaar oud, kom uit Oss, verkies hartig boven zoet en heb een passie voor koken én eten sinds ik het me kan herinneren. Ik heb een diploma Food & Business in de pocket en ben momenteel bezig met verschillende cursussen zoals foodjournalistiek, fotografie & een wijncursus om mijn kennis te verbreden (en jullie kennis dus óók).

Ik heb altijd al geweten dat ik iets met eten wou doen, maar wát precies wist ik nooit. Aangezien ik dit jaar ben gestart met een tussenjaar, was dat ook de start van Maddie’s Foodlife. Ik wil anderen laten zien dat koken leuk is en niet altijd even moeilijk hoeft te zijn. Maar vooral wil ik mensen inspireren met mijn recepten. Ik plaats zowel alledaagse als culinaire recepten zodat elke hobbykok, van beginnend tot gevorderd, kan meegenieten.

Laat je vooral inspireren door mijn website. Wil je niets missen? Dan kun je me dagelijks volgen via Instagram (@maddiesfoodlife)! Heb je tips, een verzoek voor een gerecht of vragen? Dan hoor ik het natuurlijk ook graag via een DM. 🙂

Liefs, Madelon

Close
© Copyright 2020 Maddie's Foodlife 2020.
Close